Tanpa wates Slab - 1200 x 1200 mm (4 ft x 4 ft) - Matt ngukir porcelain porcelain slab

INFINITY SLAB - 1200 X 1200 MM (4 FT X 4 FT) - Matt Carving

Nglamar Koleksi Desain Italian Itali Anyar lan Eksklusif.
Tetep dirungokake kanggo luwih akeh informasi.