Tanpa wates Slab - 1200 x 2400 mm (4 ft x 8 ft) - Slossy porsy porcelain Slossy Slossin Tinggi

INFINITY SLAB - 1200 X 2400 MM (4 FT X 8 FT) - Super High Glossy

Nglamar Koleksi Desain Italian Itali Anyar lan Eksklusif.
Tetep dirungokake kanggo luwih akeh informasi.