Tanpa wates Slab - 800 x 1600 mm (2.6 ft x 5.2 ft) - Super Glossy Porcelain Slossy Slossy Slossin Tinggi

INFINITY SLAB - 800 X 1600 MM (2.6 FT X 5.2 FT) - Super High Glossy

Nglamar Koleksi Desain Italian Itali Anyar lan Eksklusif.
Tetep dirungokake kanggo luwih akeh informasi.