Tanpa wates Slab - 1200 x 1200 mm (4 ft x 4 ft) - SUPER TINGGI PORCELAIN Slossy Slossin Tinggi

INFINITY SLAB - 1200 X 1200 MM (4 FT X 4 FT) - Super High Glossy

Nglamar Koleksi Desain Italian Itali Anyar lan Eksklusif.
Tetep dirungokake kanggo luwih akeh informasi.