Permukaan Cruso - 600 x 1200 mm (2 ft x 4 ft) - sutra silaing ménu

CRUSO SURFACES - 600 X 1200 MM (2 FT X 4 FT) - Silk

Datang Multip Lain sareng Rarancang Itim Itali.
Tetep di dieu pikeun langkung informasi.