Pareuman marmel Sumbu

Slabs marmer parfed teu pantes dina péngkolan batu alami kanggo langkung panjang Durasi. Untost Dinten, tapi waktuna robih janten tren fashion dina desain interior sareng Kabutuhan ningkatkeun kahoyong batu. Slabs porning mangrupikeun sturdy, sesah, panjang- Tahan, tahan cai, sareng lebu sareng kokotor tahan, sareng gaduh langkung Inti. Pembelungan Slab pikeun countertops dianggap janten pilihan pangsaéna dina a Daérah dapur beurat atanapi rohangan kantor. Alatan rupa-rupa tékstur, warna, sareng Pola, ngadamel pilihan desain pikeun rohangan komérsial atanapi rohangan padumukan Langkung seueur.

Kipamik Potong nyaéta diproduksi sareng diciptakeun tina amalgamation rupa Catur anu dikenal salaku paraolinit sareng sababaraha minat-kawat keusik sapertos feldspar, lebu tulang, Steatite, quartz, Alabellaster sareng silika anu méré kakuatan sareng warna ka beling Campuran Sipama. Campuran keramik keram anu dibentuk salaku format ipis & ageung Slabs porning ku pemanasan di kiln dina suhu anu ditangtukeun.

Pilin Marmle mangrupikeun permukaan teguh anu luar biasa sareng dianggap pangsaéna pikeun Daérah lalu lintas anu luhur, boh dina komérsial sareng padumukan, sakumaha henteu tiasa ngaganggu, Ngagem sareng cimata, pudar, mun noda, sareng karusakan sanés anu tiasa disababkeun kusabab alami, Kimia atanapi teu kahaja. Aranjeunna diproduksi nganggo téhnik anu béda sareng Téknologi percetakan anu katelah Inkjet. Batu alami sapertos granit atanapi marmer Batu Beurit Kurangna ku saragam; Sabalikna, unggal slab marmer slab, naha Slab slab sedeng Tékstur, sareng warna. Janten, anjeun henteu kedah nyandak reureuh sakedik atanapi sababaraha dinten ti damel Atanapi jadwal penting pikeun nganjang kana produsén slab slab slab pikeun milih Tibuhan Pigeline Phabs pikeun proyék anu remodeling.

Jelajahi rupa-rupa kepala konstan :

Slabs pisce kacida disarankeun pikeun daérah lalu lintas luhur sapertos 6 mm, 12mm, 20 mm Bursa Pigelin Dipasang di luar sakumaha slab patio slabs, boxing boading boading, Papak dabel piscks, sareng plab meding di kebon; Padahal di dapur di dapur aranjeunna Dianggo salaku backplash slab, buku anu cocog sareng papak slabs di porab Lokét, di lantai sareng témbok; Sareng di kamar mandi sakumaha pancuran slab Sareng seueur deui.

Masang slabs porkel Dewan semén atanapi dukungan busa padet. Hal ieu dilakukeun pikeun nyiptakeun halangan atanapi bantal Antara porping marmer sareng dukungan, anu umumna batu pikeun solid Témbok sareng palywood pikeun lemari sareng. Slabing Pils Pilkelin anu pangsaéna tiasa Dipasang langsung dina luhureun batu ukur upami batu, sapertos granit atanapi quartz, nyaéta Alami, henteu saurang lalaki. Stature porbelin marmle mangrupikeun ipis, sahingga Ngajadikeun éta bahan enteng. Kituna, bilas tiasa gampang diangkut sareng gampang Dipilih salaku papak, blok, sareng seueur.

Slabs porcelin slabing datangna sareng jinis anu cemerlang Monochromatic ka valided pisan, matte ka gloss anu luhur, polos atanapi diatur pikeun marbled; Warna bangun tina slab peju slab Pola rang Ti porelin marmely marmel, ubin kendi mosaic, kayu happood, ubin corétan, sareng Tambih deui; Sareng tékstur bangun tina horming, marabahaya, sareng cuaca.

Kami mangrupikeun produsén slab slab. Kami nawiskeun produk slab porcelist di Seueur variasi warna kanggo Ex: Hideung, bodas, kulawu, héjo, héjo, slabos atanapi slab Pilak Porbelin Pleel Slab, Pilk Blue Pilbeliny Slab, jsb.

Hubungi kami pikeun kutip slab slab:

Ph.No: +91 99099 08884

Email: [email protected]