Permukaan Cruso - 600 x 1200 mm (2 FT X 4 FT) - Super Menelo Screery Link

CRUSO SURFACES - 600 X 1200 MM (2 FT X 4 FT) - Super High Glossy

Datang Multip Lain sareng Rarancang Itim Itali.
Tetep di dieu pikeun langkung informasi.