1200 x 2400 mm (4 ft x 8 ft) - Koléksi slab slab - Walungan hideung -Lemah lega - Infitas Slab | CRUSO Granito

INFINITY SLAB - 1200 X 2400 MM (4 FT X 8 FT) - High Glossy - River black

High Glossy Porcelain Tiles
Aplikasi anu pangsaéna


Dapur

Kamar mandi

Pangkeng

Ruang tengah